tirsdag 3. mai 2016

Power Eco-Strecth


 Strekkfilmmaskiner
Cyklop maskinene er utstyrt med det patenterte strekke systemet "ECO stretch®" eller
"Power ECO stretch®".

For å oppnå optimal belastning og sikkerhet må filmen være strukket riktig før innpakning. Cyklop tilbyr en løsning som holder film og programkraft konstant, uavhengig av last størrelse og innpaknings hastighet.

Filmen er strukket mellom to valser som går på ulike hastigheter. Det patenterte ECO stretch-System sørger for en konstant utveksling mellom rullene med strekk karakterer mellom 6 og 300%. utvelgelsen av strekkingens grad avhenger av filmkarakteristikker, typen av belastning og skive hastighet.

Med det svært avansert elektroniske Power-ECO stretch-System holder filmen en konstant spenning mellom strekningen på enhet og pall selv med en høy skive hastighet og høy strekke faktor uavhengig av last størrelse og form.

Filmens kraft er avhengig av typen av last som pakkes ut ifra de forskjellige behov som dukker opp gjennom arbeidsdagen. For de lette og enkle varer må kraften være svært lav og for de tyngre og mindre håndterlige varer må det en større kraft til for løse oppgaven riktig.


 Shimano gir

I tillegg har Cyklop dette smarte Shimano giret hvor man kjapt kan gjøre endringer hvor konkurrenten ofte må fysisk skifte gir inni maskinen ved bruk av verktøy.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar