torsdag 1. september 2016

Kjøpe ny stroppemaskin?


HEL- ELLER HALVAUTOMATISK STROPPEMASKIN?
Det første du må ta stilling til, dersom du skal gå til innkjøp av en ny stroppemaskin, er hvor mye manuelt arbeid du ønsker. Det finnes automatiske stroppemaskiner og det finnes maskiner som krever forskjellig grad av manuell styring av operatøren.
Fordelen ved å velge en halvautomatisk stroppemaskin er at du har større kontroll over operasjonen og kan gjøre flere manuelle tilpasninger. Dersom du har et mindre produksjonslokale med ulike produkter i vekt, form, størrelse og materialer, så vil en halvautomatisk maskin kanskje gi deg mer kontroll.
Har du en større produksjon vil en helautomatisk stroppemaskin spare deg for ekstra tid og arbeid. Stroppemaskinen kan settes i pakkelinjer med transportbånd eller rullebaner, slik at du får en mer automatisert produksjon som går mer av seg selv.

VALG AV STROPPEBÅND

Stroppebånd er en kostnadsbesparende måte å trygge gods og varer fra å bli skadet under transport og lagring. Det finnes to ulike typer stroppebånd som brukes til litt ulike formål, PET-bånd og PP-bånd.

Stroppebånd av Polypropylen (PP-bånd), brukes gjerne til å stroppe pappesker eller løse bunter av aviser og blader.
PET-bånd er laget av Polyester og er et godt alternativ til stålbånd. Stroppene er svært sterke og tåler en vekt på opptil 5000 kg. Skal du transportere store tunge paller og har behov for å trygge gods eller varer for din transport, er PET-bånd et godt valg. 

RUSTFRI STROPPEMASKIN

Driver du pakking der maskinene blir utsatt for stadig fuktighet, bør du velge en rustfri stroppemaskin som for eksempel i et fiskemottak, her blir maskinene daglig utsatt for spyling og saltvann fra havet. Dette sliter på maskinene i produksjonen og stiller strenge krav til kvaliteten på utstyret
En rustfri stroppemaskin tåler både saltvann og fiskeavfall. Ønsker du en maskin med lang holdbarhet trenger du en maskin der viktige komponenter som kuttekniven for eksempel er laget i et høyverdig materiale.

HVA SLAGS PRODUKTER SKAL DU PAKKE?

Det viktigste du må ta hensyn til når du skal velge en riktig stroppemaskin, er hva slags produkter som skal stroppes. Vekten og hvilket materiale produktene er laget i, er avgjørende for valg av maskin og stroppebånd.
Ønsker du hjelp til finne riktig stroppemaskin for deg? Ta gjerne kontakt med oss her, så kommer vi og hjelper deg med en gratis befaring.
 Stroppemaskin
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar